Leifheit sushi maker in het kerstpakket

Kerstgeschenk Leifheit Sushi Maker

Sushi heeft in de afgelopen jaren een plek veroverd als gezonde tegenhanger van fastfood. Het is dan ook een favoriete snack onder personen die kiezen voor een bewuste levenstijl. Tot op heden is sushi altijd een gerecht geweest wat je bestelde in een restuarant. Maar met de Leifheit Perfect Sushi Roll maak je Sushi vanaf nu ook thuis.

Leifheit Perfect Sushi Roll als kerstgeschenk

De sushi-maker van Leifheit zit verpakt in een transparante box en met het bijgeleverde receptenboekje maak je in vijf eenvoudige stappen de lekkerste home-made sushi. Laat het gourmetstel dit jaar dus maar in de kast en zet de eettafel vol met je zelfgemaakte sushi. Leifheit Perfect Sushi Roll is een origineel cadeau en past perfect in het traditionele kerstpakket, maar ook leuk als los cadeau.

Meer weten over de Leifheit Perfect Sushi Roll

Meer weten over de mogelijkheden van de Leifheit Perfect Sushi Roll in het kerstpakket of als kerstgeschenk? Neem dan een kijkje op de productpagina van dit kerstacadeau of neem contact met ons op.

Category: Nieuw · Tags: , ,

Leave A Comment