Leifheit sushi maker in het kerstpakket

Kerstgeschenk Leifheit Sushi Maker

Sushi heeft in de afgelopen jaren een plek veroverd als gezonde tegenhanger van fastfood. Het is dan ook een favoriete snack onder personen die kiezen voor een bewuste levenstijl. Tot op heden is sushi altijd een gerecht geweest wat je bestelde in een restuarant. Maar met de Leifheit Perfect Sushi Roll maak je Sushi vanaf nu ook thuis.

Leifheit Perfect Sushi Roll als kerstgeschenk

De sushi-maker van Leifheit zit verpakt in een transparante box en met het bijgeleverde receptenboekje maak je in vijf eenvoudige stappen de lekkerste home-made sushi. Laat het gourmetstel dit jaar dus maar in de kast en zet de eettafel vol met je zelfgemaakte sushi. Leifheit Perfect Sushi Roll is een origineel cadeau en past perfect in het traditionele kerstpakket, maar ook leuk als los cadeau.

Meer weten over de Leifheit Perfect Sushi Roll

Meer weten over de mogelijkheden van de Leifheit Perfect Sushi Roll in het kerstpakket of als kerstgeschenk? Neem dan een kijkje op de productpagina van dit kerstacadeau of neem contact met ons op.

Category: Nieuw · Tags: , ,

Kerstcadeaus van Joseph Joseph

Joseph Joseph kitchen Kerstgeschenk op christmaspromotions.nl

In september 2002 lanceerden de tweelingbroers Anthony en Richard Joseph hun bedrijf Joseph Joseph. De wortels van het bedrijf komen vanuit een drie generaties oud familiebedrijf in glas. Joseph Joseph is nu een sterk merk dat gespecialiseerd is in unieke, trendy keuken en tafel artikelen en vandaag de dag worden producten van Joseph Joseph wereldwijd verkocht! 

Joseph Joseph: uniek en trendy

De kracht van Joseph Joseph is dat zij middels trendy producten het leven voor u in de keuken leuker en makkelijker maken. De producten zijn stuk voor stuk uniek en hebben op een enkele uitzondering na de bekende designer prijzen gewonnen. Laat u inspireren door Joseph Joseph en ervaar het voordeel van praktische oplossingen in combinatie met uniek design!

Bekijk hier alle Joseph Joseph producten.

Kerstgeschenken van Rituals

Het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. Inspirerende producten voor de verzorging van lichaam èn huis. Met Rituals worden gewone dingen weer iets bijzonders.

Maak je kerstpakket speciaal met Rituals

Geluk zit in het detail. Het begint bij het “goed voelen”, bij het intens beleven van gewone dingen. Het is onze passie om van al die dagelijkse routines weer kleine bijzondere rituelen te maken. Gewoon weer even stil staan en genieten van een lekker bad, een kop thee of een bijzondere massage. Zo voelt speciaal weer écht speciaal. Voor het geluk van elke dag.

Geniet van je kerstgeschenk

Rituals is voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, elkaar en hun leefomgeving. Immers, die eisen stelt Rituals zelf ook aan de producten en service. Rituals is voor alle mensen die willen genieten van de kleine dingen in het leven.

Bekijk hier alle Rituals producten.

Category: Onze merken · Tags: , ,